Verhuur

Verhuur

Om als vereniging alle vaste lasten te kunnen betalen en de contributie voor de leden laag te houden zijn voor de groep de inkomsten vanuit verhuur heel belangrijk. Wij verhuren onze blokhutten, vletten, kano’s, surfplanken, kamp- en spelmaterieel regelmatig aan allerlei verenigingen en organisaties. Voor meer informatie en de prijzen neem dan contact op met verhuur@gabrielgroep.nl

Blokhutten

Onze groep beschikt over 2 blokhutten gelegen aan de Mookerplas (Witteweg 23M, 6587 AJ Middelaar). De blokhutten zijn aan elkaar verbonden met een tussendeur. De blokhutten kunnen samen maar ook los van elkaar gehuurd worden.

 

In beide blokhutten is het volgende aanwezig:

2 wc’s

1 douche

4 pits kookstel

1 Koelkast

1 vriezer

Waterkoker

Schoonmaakspullen

Krijtbord/whiteboard


Bij het huren van een enkele blokhut gaat de tussendeur op slot en afhankelijk waarvoor de ruimte wordt gehuurd kunnen wij op aanvraag de inboedel aanpassen (denk aan tafels, banken, stoelen en kookgerei)

Verkenner blokhut

Dolfijnen blokhut

Vletten

Wij verhuren onze 5 vletten voornamelijk aan andere scoutinggroepen en aan activiteiten vanuit Scouting Nederland maar het is ook mogelijk om onze vletten te huren voor een bedrijfs- of verenigingsuitje. Wij verhuren onze boten echter niet aan mensen zonder zeilervaring, het is tegen een extra vergoeding (of een dienst als bijvoorbeeld een barbecue met een drankje en wat gezelligheid) mogelijk om een instructeur te krijgen.

 

 • Wij verhuren onze vletten met een complete uitrusting bestaande uit: fok, grootzeil, schoten, zeilhuik, schaar/mik, 2 doften, wrikriem, 6 riemen (of 6 dolfijnenriemen)*, 6 dollen, anker, 4 stootwillen en 4 landvasten. (en eventueel een sleeplijn mocht dit nodig zijn)
 • Achter alle vletten kan een (langstaart) buitenboordmotor, deze verhuren wij echter niet.
 • Ben je van plan zijn op de vletten te overnachten? Voor alle vletten hebben wij passende dektenten en dekplaten zodat je met 6 man aan boord kan slapen. Deze behoren niet tot de standaarduitrusting maar kunnen wel worden gehuurd.

*(dolfijnenriemen zijn wat minder zware riemen geschikt voor kinderen van 7-12 jaar)

Laserguns

Nog op zoek naar een leuk avondprogramma? Wij verhuren ook onze laserpistolen. Deze pistolen zijn geschikt vanaf 8 jaar en hebben de volgende opties:

 

 • 4 verschillende teams.
 • 3 levensbalken om je levens af te lezen
 • 4 verschillende munitiesoorten
 • Anti cheat en activeringsfunctie
 • Munitie herlaadknop
 • Infraroodzender/ontvanger (geen vest nodig)
 • Trilt bij schieten en als je bent geraakt
 • Licht en geluidseffecten (in het Engels)
De laserpistolen kunnen in elk aantal gehuurd worden met een minimum van 6 en een maximum van 36.

Volg onze groep ook op Facebook en Instagram!