Dolfijnen

Dolfijnen zijn jongens van 7 t/m 10 jaar die het leuk vinden om met leeftijdgenoten lekker te ravotten, spelen en leren, in, op en om het water.

Iedereen van 7 t/m 10 jaar die niet bang is om samen eens lekker een uitdaging aan te gaan als zeilen, winterkamperen, roeimarathon, een catamaran bouwen van twee boten, piraten vangen of de grootste speurtocht in het bos oplossen past er bij.

De Dolfijnen draaien iedere zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur, met uitzondering van de zomer- (tijdens de schoolvakantie) en winterstop (tijdens de kerstvakantie).

In die tijd gaan we het water op, het bos in of iets anders leuks doen. We leren op een speelse manier de beginselen van het roeien, zeilen en alles wat daarmee te maken heeft, zoals knopen en bootonderdelen.

Om de veiligheid van de dolfijnen in en op het water te kunnen garanderen stellen wij als vereiste aan onze leden dat zij tenminste in het bezit zijn van een zwemdiploma A, bijvoorkeur B. Daarnaast varen alle dolfijnen met een reddingsvest aan en hebben we per boot twee personen begeleiding.

Kom gerust kijken op een zaterdagochtend en doe mee!

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates